martes, 10 de abril de 2012

Anem a Madrid

Bon dia a tothom. Abans que res, gràcies per visitar el nostre blog. Som 6 noies de 3r d'ESO que hem fet un viatge a Madrid durant 3 dies amb l'escola. Hem decidit que ja que nosaltres vam disfrutar tant amb aquest viatge, vosaltres també ho hauríeu de poder fer. Així que aquest és l'objectiu principal del blog, narrar-vos tot el que fem durant aquest viatge. Esperem que ho disfruteu.

 El dilluns 26 de març anirem a Madrid en un viatge escolar d'alumnes de 3r d'ESO de l'escola Ntra. Sra. del Carme de Balaguer. El viatge durarà tres dies, en els quals farem moltes activitats culturals per apendre coses i divertir-nos.

 El viatge comença a tres quarts de sis del matí, una terrible tortura per a molts, i també origen del nom d'aquest blog, ja que és l'hora en que iniciem el nostre periple per la capital; del dia 26 de març a la Plaça de santa Joaquima de Vedruna de Balaguer, d'on surt el bus que va cap a Lleida. Allà sortirà l'AVE a les set del matí direcció Madrid. El trajecte durarà vora dues hores i mitja. Quan arribem a Madrid deixarem les maletes a l'hotel i visitarem la Plaza Mayor. Durant aquest dia farem les activitats següents: Visitar la catedral de la Almudena, el Palacio Real, el Temple de Debod, farem una ruta per la Gran Via i anirem al cinema.


 El dia 27, dimarts, visitarem el Congreso de los Diputados i farem una ruta per Madrid: anirem a la Plaza Cibeles, a la Puerta de Alcalà i al Parque del Retiro. Visitarem el Museo Thyssen, la Plaza del Sol i anirem a veure el musical Más de cien mentiras.

 Finalment, el dia 28, visitarem el Caixafórum, el Museo del Prado, el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía i tornarem cap a casa, via AVE Madrid-Lleida i autobús Lleida-Balaguer, on arribarem a dos quarts d'onze aproximadament.

 Si vols veure-ho detalladament, fes click a les pestanyes corresponents!


Esperem passar-ho molt bé i us animem a fer una visita com la nostra!









No hay comentarios:

Publicar un comentario